Home / Over Seniorenwinkel / Onze Blogs

Onze Blogs

HIERONDER VIND U EEN AANTAL BLOGS VAN ONS

Nationale Franchisebeurs Schiphol Hotel van de Valk

Afgelopen weekend stonden we bij het van de Valk Schiphol Hotel op de Nationale Franchisebeurs. Van de 80 franchiseformules die er stonden (waaronder grote namen) hadden wij als Seniorenwinkel misschien wel de meeste interesse van alle standhouders. Onze stand heeft de 2 dagen vol gestaan met kandidaten. Van ex ondernemers die toch weer iets wilde gaan doen, tot mensen uit de zorg die zelfstandig willen worden, tot jeugd die slim genoeg zijn om te zien dat senioren de toekomst hebben op gebied van verdienmodel. Op zich niet zo gek want de 70 plussers zullen de komende tien jaar verdubbelen en het zal niet lang meer duren voordat ieder van ons wel een huisje in de tuin heeft waar vader en/of moeder woont (dit laatste is natuurlijk een beetje overdreven maar hier zit zeker een kern van waarheid in). En juist voor deze mensen hebben wij alles in huis wat nodig is. Een sta - op stoel, een rollator, een scootmobiel, een hoog-laag bed en 2500 hulpmiddelen als een toiletverhoger, seniorentelefoon met alarm, douchekrukje, wandelstok, vergrootglas enz. Last but not least hebben we een concept ontwikkeld wat voor onze toekomstige franchisenemers zeer interessant is. Leuk werk, financieel aantrekkelijk, afgeschermd werkgebied, vakkennis en ondersteuning en nog veel meer. Onze doelstelling is om vanuit Schijndel en Hilvarenbeek binnen 5 jaar een landelijke dekking te hebben. Interesse? neem gerust contact op met ons. Koffie? ☕

De man achter de Seniorenwinkel

Als kind ben ik opgegroeid met mode en Retail. Kwam ik thuis van de lagere school, lagen bank en tafel bezaaid met kleren die geprijsd moesten worden en zaten we op de dozen Lois broeken TV te kijken.

Mijn grote passie was auto's, met name Jaguars. Tussen mijn 8 en 16 hing mijn kamer dan ook vol met posters van Jaguars en daartussen een enkele Porsche, Ferrarie en Masseratie. Deze posters werden overigens na mijn 16 vervangen door popsterren als Blondie, Nena en Madonna en de jaren daarna weer vervangen door foto's van mijn kinderen.

Op 18 jarige leeftijd ben ik van school (opleiding autotechniek) "gekaapt" door mijn ouders om de winkel over te nemen. Confectiehal Latenzo (de Laat en zonen, zoals het begon in 1962) transformeerde ik tussen 1994 en 2012 naar een succesvolle mode keten met 11 winkels.

Altijd was ik bezig met nieuwe winkels opzetten, overdragen aan franchisenemers en dan weer nieuwe dingen doen. We kende ook minder goede tijden want in 2013 heeft het bedrijf vanwege de crisis moeten reorganiseren en een doorstart moeten maken.

Tussen 2016 en 2018 heb ik door een combinatie van prive omstandigheden en ziekte Latenzo Fashion Lifesyle los moeten laten. Na in 2019 met ontzettend veel plezier een jaar mijn oude vak "Automotive" te hebben uitgevoerd nam ik in 2020 vol enthousiasme het restaurant L'Abeille Udenhout over. 1 maart kreeg ik de sleutel, 20 maart zouden we open gaan (kleine verbouwing) en 15 maart brak corona uit. Geen beste timing dus.

2020 en 2021 waren niet makkelijk maar ik huurde eigenwijs als ik ben toch een 2e zaak bij in Zeeland en groeide naar 35  personeelsleden waarna ik de zaak verkocht heb aan Capfun. Ik wilde graag terug in de mode maar ook de techniek uit mijn opleiding Autotechniek vond ik leuk. Dit Alles heb ik begin 2022 weten te combineren door Seniorenwinkel Schijndel over te nemen. Stoffen, mode, techniek en natuurlijk onze klanten, want dat is waar je het allemaal voor doet. Niets is mooier dan dat een klant een bloemetje komt brengen omdat wij het leven wat aangenamer en mooier hebben kunnen maken.

In april 2023 hebben we onze 2e verstiging geopend in Hilvarenbeek. normaal zou het dan voor mij een punt zijn om weer te gaan verkopen en iets nieuws op te zetten. Echter, dit vak, de levernaciers en onze klanten trekken mij zo aan dat ik het niet wil loslaten en dit wil blijven doen tot mijn pensioen (en ik wil pas met mijn 75 met pensioen dus ik wil nog even door) .

Om het leven niet saai te laten worden en omdat stil staan achteruitgaan is hebben we wel wat stappen gemaakt. Zo hebben we een franchiseformule ontwikkeld met als doelstelling binnen 5 jaar 10 seniorenwinkels in Nederland te hebben gevestigd en hebben we een "moderne tak van sport" opgezet; Relaxst. 

www.relaxst.nl is een winkel met de meest moderne relaxfauteuils vervaardigd uit de meest luxueuze stoffen en hoogwaardige materialen. Neem eens een kijkje op onze website. 

Onze IVA Scootmobiels

Scootmobiels, Sta-op stoelen, Hoog / Laag bedden en rollators zijn onze specialiteiten. Hier weten onze mensen werkelijk alles van. Wilt u een scootmobiel gaan we eerst samen met u kijken naar de voordelen en nadelen van een drie en vierwieler. Daarna gaan we afhankelijk van uw wensen het merk en model kiezen. Elk merk en model heeft natuurlijk andere eigenschappen en specificaties. Denk dan aan actieradius, topsnelheid, afmetingen, garantie, prijsklasse, type accu, heeft de scootmobiel een stoel of een zadel enz. Als u daarin een keuze gemaakt heeft gaan we samen met u naar de kleuren mogelijkheden kijken. Als laatste dan lopen we de eventuele accessoires met u door. Misschien wilt u de scootmobiel overkapt, wilt u een extra oplader of wellicht een extra accu om tot boven de 100 KM te kunnen rijden. Kom gerust langs voor meer informatie over een scootmobiel van Iva, Move of Breeze. uw dealer voor regio Tilburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Hilvarenbeek, Schijndel, Oss, Boxtel, Udenhout, Berkel-Enschot, Oss, st. Oedenrode en alles wat daar tussenin ligt. Koffie? ☕

Onze Hoog Laag bedden

Naast onze Sta-Op stoelen, Hulpmiddelen, een Scootmobiel, of Rollatos voor senioren kun u bij Seniorenwinkel Schijndel of Hilvarenbeek ook terecht voor het beste Hoog Laag bed. Wij hebben ruime keuze in zowel traditionele Hoog Laag bedden als Boxspring Hoog Laag bedden in vele stoffen en kleuren. Onze bedden kunnen van 25 CM (lees, dat is zeer laag) tot 80 CM hoog zodat u makkelijk zelf in en uit kunt stappen en uw (eventuele) verzorgers u comfortabel kunnen verzorgen. Seniorenwinkel is dealer van o.a. Polypreen en Deron en werken uitsluitend met medisch goedgekeurde bedden. Tevens kunnen onze bedden met trendelenburg / anti trendelenburg stand, wielkappen, anti decubitus matras, deelbare val bescherming, papagaai en bijpassende nachtkastjes. De bedden worden gratis bij u geleverd, geïnstalleerd en u krijgt uitgebreide uitleg. Seniorenwinkel is de hoog Laag bedden specialist voor de regio Tilburg, 's-Hertogenbosch, Oisterwijk, Breda, Schijndel, Diessen, Hilvarenbeek, Udenhout, Berkel Enschot, Biezenmortel, Veghel, Eindhoven, Valkenswaard, st. Oedenrode en alles wat daar tussenin ligt.

Onze tweedehands Sta-op Stoelen 

Seniorenwinkel.nl heeft ook ruime keuze in jong gebruikte Sta-Op stoelen. Naast onze Nieuwe Sta-op stoelen van o.a. Fitform, Doge, DS meubel, Basiq en DFM/Bentley hebben wij altijd ruim 100 tweedehands Sta-op stoelen van Fitform op voorraad. Een gemiddelde Fitform Stoel gaat 25 jaar mee dus onze klanten hoeven niet bang te zijn dat een jong gebruikte stoel alleen voor korte termijn is. Daarnaast krijgt u bij ons altijd garantie op uw gekochte stoel. Maar we gaan nog verder bij Seniorenwinkel.nl, wij geven namelijk op elke nieuwe en gebruikte stoel 100% geld terug garantie. Lees hierover meer op onze website. Uiteraard wordt ook een gebruikte stoel helemaal op uw maten ingesteld. Als wij een gebruikte stoel binnen krijgen wordt deze volledig gedemonteerd, gaan we deze diep-reinigen met stoom en worden eventuele beschadigde onderdelen en of afstandsbediening vervangen. Twijfelt u toch nog of een gebruikte Sta-op stoel wel iets zou zijn voor u/uw ouders/uw partner, kunt u ook eerst een stoel huren bij ons. Kom gerust langs voor meer informatie of bel/mail ons.

Onze Rollators

Je eerste rollator is een behoorlijke drempel voor veel mensen en dat is ook logisch. Het komt vaak voor dat mensen moeten wennen aan het idee om met een rollator te gaan lopen. Ons advies; natuurlijk moet je er goed over nadenken maar kies wel het juiste moment en wacht niet af tot je eerst gevallen bent. Herstellen van een val duurt bij ouderen vaak lang en dat is niet nodig als je op tijd de juiste beslissing neemt. De eerste dagen is het even wennen en denk je dat iedereen naar je kijkt maar dat is al snel over en dan wordt je rollator je beste vriend. Een klant kwam ons een week na aankoop een bosje bloemen brengen omdat ze voor het eerst sinds twee jaar weer met haar kleindochter naar de stad geweest was om te shoppen, geweldig toch? Met een goede rollator wordt je wereld weer groter en je zelfvertrouwen neemt toe. Twee belangrijke tips; koop een rollator altijd in een fysieke winkel met kennis van zaken en bezuinig er niet op. Wat is belangrijk bij de juiste rollator; De banden, het gewicht, de manier van in en uitklappen, de afstelling van de maat (als je recht in de rollator staat moet het handvat exact op de hoogte van de pols zitten) en last but not least het oefenen met de rollator op drempeltjes en stoepranden (de rollator nooit optillen maar "liften"). Daarnaast natuurlijk de persoonlijke wensen van de klant zoals grote-kleine tas/dienblad enz. Wij geven u graag het juiste advies. Koffie ☕?

Onze City Car

Naast onze Traditionele Scootmobiels hebben we nu ook de CityCar in onze collectie. De MOVE CityCar biedt uitkomst! Het is de manier om je te verplaatsen binnen elk stads- en woongebied, een elektrische brommobiel op 4 wielen dat voor vele doeleinden geschikt is. Met een design anno 2023, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. De PickUp en CityCarGo zijn hét alternatief voor een compacte bestelwagen met brandstofmotor. Nu tijdelijk GRATIS AIRCO “Verplaatsen in de stad is gemakkelijker met MOVE!” Dankzij de compacte afmetingen komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen. De CityCar geeft e-mobiliteit een nieuwe dimensie. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen is deze 4-wieler ook de toekomst. Uitrusting De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm en afleveringsbeurt.. Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm. De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm. Verkrijgbaar in de kleuren: blauw metalic, bruin metalic, paars metalic, wit, rood, geel, appel-groen, oranje en roze. Het opladen is makkelijk en met een rolkooi, dubbele kreukelzone en schijfremmen zit u uiterst veilig.

Onze Scootmobiels

Als je een (andere) Scootmobiel zoekt zijn er vele mogelijkheden. De meest voorkomende Scootmobielen zijn 3 of 4 wielers en dat heeft alle 2 zijn voordelen en nadelen. Zo is een driewielen wendbaar met een korte draaicirkel. Dat is erg fijn binnenshuis, in winkels en in een drukke stad. Ook de beenruimte is vaak wat ruimer bij een vierwieler. Een scootmobiel met 4 wielen is daarentegen stabieler en comfortabel voor lange afstanden. zeker op oneffen terrein is het makkelijker en comfortabeler rijden dan een driewieler. Mensen met evenwichtsproblemen raden wij altijd een vierwieler aan. Verder is er natuurlijk ruime keuze in merken, modellen, accessoires en kleuren. De overkapping wordt razendsnel populair op dit moment en ook de dichte Move Vigorous 1500 (2 laatste foto's) wordt momenteel veel verkocht. Benzinemotoren zijn natuurlijk niet anno 2023, het zijn de elektromotoren die momenteel verkocht worden. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Weinig onderhoud, goedkoop opladen en nooit last van een kapotte of vuile bougie. De meeste scootmobiels hebben een actieradius van 40 a 50 KM, een aantal merken hebben als optie een groter accupakket tot 135 KM. Wilt u er meer van weten en/of meer zien kom dan gerust langs in 1 van onze winkels. Koffie ? ☕

Onze beste sta-op Stoelen

Onze passie is uw zitcomfort verbeteren en uw klachten te verminderen. Verkeerd zitten kan tot allerlei lichamelijke klachten leiden. Bij achterover hangen in een stoel/bank wordt de rug plaatselijk te veel belast. Dit komt doordat de natuurlijk S-vorm van de wervelkolom in die houding niet wordt ondersteund. Na een tijdje zitten kan dit leiden tot verschillende vervelende klachten als rugklachten, spierpijn en last van de gewrichten, zenuw- of aderafknellingen, maar ook huid- en weefselirritatie, spijsverteringsproblemen en zelfs ademhalingsmoeilijkheden. Daarnaast maakt deze houding het lastig om uit het zitmeubel op te staan, wat het risico op vallen vergroot. Het is dus erg belangrijk om aandacht te schenken aan een gezonde zithouding. Het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijk vorm te ondersteunen is belangrijk. Zo bereik je de meest ideale zithouding. Daarnaast is beweging erg belangrijk, want dit zorgt voor een optimale voeding van de tussenwervelschijven in de rug. Kies dus altijd voor een Fauteuil waarin je zoveel mogelijk van houding kunt veranderen. In samenwerking met onze leverancier Fitform is wetenschappelijk onderzoek gedaan hoe het lichaam in zithouding het best ondersteund wordt. Hier het resultaat: vijf basisvoorwaarden waaraan een perfecte stoel moet voldoen, voor elk mens; de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleuninghoogte, de juiste lendensteun en de juiste zithoek. we kunnen er nog veel meer over vertellen dus loop eens binnen ☕

Onze Trap Step

Niets is zo belangrijk als zelfredzaam blijven in uw eigen woning. Dagelijks zijn wij bezig om producten te verbeteren en om onze huidige producten te blijven verbeteren. Naast onze Sta-Op stoelen, Hoog-Laag bedden, Rollators, Scootmobiels en 2500 hulpmiddelen hebben wij ook een Trap-Toprostep in onze collectie. Met de Toprostep traphulp heeft u een solide en stevige ondersteuning terwijl u de trap op- of afloopt. Het vermindert het risico op vallen en geeft u vertrouwen in uw dagelijks leven. Door uw lichaam actief en in beweging te houden, vermindert u het risico op vallen, ziekte en een breed scala aan andere gezondheidsproblemen. De trap is één van de gevaarlijkste plekken in huis Volgens een onderzoek van het CBS in 2015 bezochten alleen al ruim 8000 65-plussers de spoedeisende hulp na een val van de trap en kwamen helaas 268 mensen om het leven. Een trap is voor veel mensen lastig en één van de gevaarlijkste plekken in huis met betrekking tot vallen. De Topro Step is een hulpmiddel om mensen met balans problemen, door ouderdom of ziekte, te ondersteunen zodat zij veilig maar zelfstandig de trap op en af kunnen blijven lopen. Welk type trap heeft u ook heeft; Rechte trap, 90 graden met tussenlanding, 180 graden met tussenlanding, 90 graden met één bocht, 180 graden met twee bochten of anders, alles is mogelijk. Kom voor meer informatie gerust in 1 van onze winkels. Koffie ☕?

Onze Hulpmiddelen

Bij Seniorenwinkel op de website vindt u meer dan 2500 hulpmiddelen om uw leven aangenamer, leuker en makkelijker te maken. De meest gebruikte hulpmiddelen verdeeld in Categorieën zijn; Mobiliteit; Rolstoelen, Rollators, Looprekken, Wandelstokken en looprekken. Keuken; Bestek, Borden en snijplanken, Drinkbekers, Ant-slip materialen, Scharen, Grijpers. Bad/Douche/Toilet; Beugels, Douchezitjes, Gipshoezen, Anti-slip matten, Frames, Toiletverhogers Slaapkamer; Kussens, Warmtedekens, Glijlakens, Bedhekken, Bedleestafels Wonen en Comfort; Klokken, Smart home, Horloges, Telefoons, Leesartikelen, Vergrootglazen, Zitkussens. Gezondheid; Incontinentieproducten, Druppelbrillen, Medicatie artikelen, Gehoorbescherming, Valbescherming, Therapie-artikelen. Maar op onze site ziet u veel en veel meer. Heeft u een vraag of zoekt u iets speciaals mag u ons altijd bellen voor advies. langskomen In 1 van onze winkels kan natuurlijk ook ☕ Seniorenwinkel; De specialist in slaap, zit en verplaats oplossingen voor de regio's Tilburg, Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Waalwijk en alles wat er tussenin ligt.

Onze Maatbedden en Maatkasten

Voor de beste en mooiste bedden op maat hebben wij een ambachtelijk timmerbedrijf en een medische matrassenspecialist. Dit alles kan zowel 1 als 2 persoons, waarvan 2 persoons ook deelbaar. Nagenoeg alle lengte en breedte maten. Kleuren en modellen van klassiek tot modern. Van het ambachtelijk timmerfabriek Henk van den Broek. Henk is geboren in 1957 in Schijndel, is Henk van den Broek na afronding van de middelbare school begonnen als meubelmaker bij de Gebroeders Roosendaal. Na drie jaren dienstverband en een vervolgopleiding voor meubelmaker is hij van 1976 tot 1984 werkzaam geweest bij meubelfabriek de Paal. Zelfstandig In deze jaren is de wens ontstaan om zijn eigen zaak te beginnen. Het begon met een werkplaats in de schuur van zijn ouderlijk huis waar hij de meubels maakte. Deze verkocht hij in zijn eigen winkel in de Julianastraat. Door de vraag van omliggende meubelzaken om zijn meubels ook in te kopen, werd de schuur al snel te klein waardoor hij verhuist naar een loods op industrieterrein Molendijk. Voorheen maakte Henk allerlei soorten meubels, maar kiest er in 1987 voor om zich specifiek te richten op slaapkamermeubels. Meubelfabriek Al vanaf de beginjaren werken wij met bepaalde ideeën die wij nog steeds belangrijk achten. In ons bedrijf is oud en jong met elkaar verweven doordat de nieuwe generatie ook werkzaam is binnen ons bedrijf. Oude waarden verliezen wij niet uit het oog, maar hebben onze visie wel gericht op de toekomst. Koffie ☕?

Onze zelf rijdbare Stoel 

Een zelf rijdbare Sta-op Relax stoel. Ja..... het bestaat echt. En we zijn er dan ook trots op dat we als enige in Nederland dit product aanbieden. In andere landen bestaat het al even maar Hier in Nederland is Seniorenwinkel de eerste die dit product in de collectie heeft opgenomen. Het is een Sta-op Relax stoel waarin u rustig gaat zitten en uw zelf naar elke gewenste plek in uw huis kunt rijden. En dat is nog niet alles want als u bij de eettafel bent aangekomen kunt u de zijpanelen wegschuiven (zie foto's) en uzelf zo onder de tafel rijden. En als klap op de vuurpijl kun u de stoel daarna ook nog op de gewenste hoogte zetten zodat u comfortabel eet of koffie/thee kunt drinken. Als introductie bieden wij de stoel nu aan voor 2295 euro, een zeer scherpe prijs. Wilt u meer weten over deze stoel of wilt u een demonstratie, kom dan gerust langs in 1 van onze winkels. Bel wel even vooraf want de stoel staat niet in al onze winkels. Koffie ☕?

Onze Matrassen

Onze verantwoordelijkheid is hoog. Als uw partner binnen de zorg, willen we uw dagelijks leven blijven verrijken door het bieden van meer comfort. Onze eisen zijn als altijd enorm. Wat we nodig hebben zijn schuimen met een open celstructuur, een hoge veerkracht, die duurzaam en nota bene ook wasbaar zijn. De Zwitserse schuimen voldoen aan al onze voorwaarden. Door vervaardiging in de bergen, bij een lagere luchtdruk, biedt onze SensiDense een nóg hogere veerkracht en drukverlaging. Ook de treksterkte is fenomenaal. Modern slapen en ouderwets ontwaken is belangrijk. Zowel bij de ouderenzorg waar mensen vaak langdurig op bed liggen, als binnen de gezondheidszorg. Het verschil zit in de toepassing en de wensen. De Presstige® Matrassen bestaan uit de beste schuimsoorten met hoogwaardige, brandvertragende eigenschappen die langdurig een optimale ondersteuning en correcte lighouding garanderen. Goede vocht- en luchtregulatie CONTINUE BELASTING De schuimsoorten die gebruikt worden in onze Matrassen kennen een goede vocht- en luchtregulatie waarmee ze binnen de gezondheidszorg ingezet kunnen worden bij continue en langdurige belasting. Door de open celstructuur en de afwezigheid van olie-achtige substanties worden warmte en vocht beter geleidt en broei vermeden. Ontdek onze matrassenlijn en kom langs in 1 van onze winkels voor meer informatie. Koffie ☕?

Onze Telefoons

Eenvoudige en gemakkelijk bedienbare smartphone voor senioren. Mensen die voelen dat ze ouder worden, maar nog steeds jong van geest zijn. U kunt met deze smartphone surfen, e-mailen, foto's nemen en delen, apps downloaden en de weg vinden met de GPS, maar dit alles op een veel eenvoudigere manier. Het geoptimaliseerde Doro ClearSound-geluid is uniek en maakt gesprekken kristalhelder, voor iedereen die leeftijdsgebonden gehoorverlies begint te ervaren. Met Google Assistant kunt u spraakopdrachten gebruiken in plaats van typen op het touchscreen, bijvoorbeeld om berichten op te stellen, op internet te zoeken, herinneringen in te stellen en meer. 64 GB geheugen Uitgerust met Android, waardoor u uw favoriete apps kunt downloaden en gebruiken. Gemakkelijk in gebruik met de behulpzame interface en Google Assistant. Aaangepaste en grote pictogrammen Drievoudige camera voor prachtige foto's, zowel overdag als ’s nachts. Dankzij drie lenzen en een vereenvoudigd cameramenu kunt u heel eenvoudig spectaculaire foto's maken. Assistentieknop voor het versturen van alarmen via de app Response by Doro. Deze app kan zodra hij is ingesteld alarmen verzenden en u met één druk op de assistentieknop met familie of vrienden verbinden, bijvoorbeeld als u bent gevallen en hulp nodig hebt. Tevens heeft deze telefoon een TeamViewer-App en geeft ondersteuning op gehoorapparaten. Wilt u meer weten kom dan even langs in 1 van onze winkels ☕

Onze Advertenties en Pr.

Als ondernemer ben je altijd met 101 dingen tegelijkertijd bezig. Je assortiment en de producten, de klanten, de leveranciers, de administratie, je team enz. enz. Zo is ook de uitstaling van je bedrijf een belangrijke taak. Je wilt uitstralen wie je bent en zo kort en krachtig mogelijk laten zien wat je doet en wat je te bieden hebt. Onze relamebureaus denken gelukkig altijd goed met ons mee en hebben dit keer het advies gegeven meer met foto's te werken en minder met teksten. We hebben nu nieuwe advertenties waarbij we dus inderdaad meer foto's en minder tekst gebruiken om duidelijk aan te geven wat we doen en wie we zijn. We zijn erg benieuwd of jullie het ook allemaal mooi en duidelijk vinden, de tijd zal het leren.

Altijd leuk als er een bekende Nederlander in je winkel komt. Bij ons liep John de Bever binnen. Natuurlijk gaven we hem uitgebreide informatie en lieten we hem de mooiste en beste stoelen uitproberen. Uiteraard hebben we natuurlijk ook een kop koffie gedronken. Of John een stoel gekocht heeft of niet......of dat John de Bever misschien wel binnen kwam voor informatie over onze franchise formule, dat mogen we uit privacy overwegingen niet verklappen. Maar dat die lach niet meer van zijn gezicht gaat is wel zeker hoor

Optimaal zitcomfort of het mooiste meubelstuk 

Een Relax stoel is een ruim begrip, Ga je voor optimaal zitcomfort, of liever toch voor het mooiste meubelstuk in je woonkamer? Wij proberen dit samen te brengen met onze laatste nieuwe collecties. Op onze websites www.seniorenwinkel.nl en www.relaxst.nl vind u niet alleen de meest ergonomisch verantwoorde stoelen ende meest moderne stoelen, maar ook de combinaties van die twee. Op de foto zie je de Rene afgebeeld, een uiterst moderne stoel met kantelstand/hartwagen zodat je uren in deze stoel kunt zitten zonder klachten, sterker nog; het zal u eventuele klachten verminderen. Een kantelstand/hartwagen heeft verschillende voordelen; een betere doorbloeding omdat hart en enkels op dezelfde hoogte komen (vandaar ook de naam hartwagen), drukverdeling op je lichaam (de druk zit niet alleen op je zitvlak), een positie waarbij je in de goede zin van het woord vast in de stoel zit/ligt waardoor je niet wegschuift zoals bij een horizontale zitting (wegschuiven geeft onbewust een reactie van jezelf tegenhouden waardoor je verkrampt komt te liggen, dat hebben we hier dus niet) Last but not least, je kunt in deze stand nog interactief zijn, t.v. kijken, praten met andere mensen in de kamer, lezen, enz. Zowel deze stoel als onze andere modellen kunnen in 950 verschillende kleuren en stoffen waaronder uiteraard ook leder .