Home / Over Seniorenwinkel

Over Seniorenwinkel

Sta-op stoel Fitform

U kunt bij Senioren Winkel terecht voor sta-op stoelen die voor u op maat worden gemaakt tot zelfs 350 KG gewicht. De sta-op functie van de sta-op stoel van het merk Fitform is op verschillende manieren in te stellen, waardoor de stoel die u heeft uitgekozen altijd bij u past. De sta-op stoelen van Fitform werken op drie motoren, worden geleverd met een onafhankelijke voetenbank en zullen een gunstige werking hebben op uw rug. Bent u op zoek naar een sta-op stoel met een accu? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende modellen, waaronder de Fitform 570 welke wordt geleverd met een accu. Kijk gerust verder op onze website, waar u ons uitgebreide aanbod zult vinden. Indien u specifieke wensen heeft met betrekking tot de sta-op stoel, laat dit dan zeker aan ons weten. Wij leveren te allen tijde maatwerk voor u.

Een natuurlijke houding

Met het oog op eigen welzijn en gezondheid, is het van belang dat u kiest voor een zitmeubel die voor u de juiste maatvoering heeft. Hierdoor wordt namelijk een optimale zithouding bereikt. Uit onderzoek is gebleken dat de constructie van een zitmeubel ervoor kan zorgen dat het lichaam een natuurlijke houding aanneemt. Met de sta op stoelen van Fitform wordt er bijgedragen aan de natuurlijke houding van uw lichaam, zodat u geen rugklachten zult ervaren.

Sta-op stoelen voor de juiste zithouding

Het is belangrijk dat de basisvoorwaarden van een goede sta-op stoel worden aangehouden. Anders ontstaat er het risico dat er een verkeerde zithouding wordt aangenomen, welke op verschillende gebieden een nadelige werking heeft op het volgende:

 • De wervelkolom (waardoor rugpijn kan ontstaan)
 • De spieren
 • De longen
 • De darmen
 • De bloedvaten
 • De zenuwen

Een verkeerde zithouding kan overigens ook weefselirritatie veroorzaken. Door een sta op stoel te gebruiken die volledig op uw natuurlijke houding is afgestemd, voorkomt u klachten en andere vervelende gevolgen voor uw lichaam.

Fitform sta op stoel kopen in Schijndel

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele sta-op stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. Hierbij maken zij gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Fitform erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen. Is er onverhoopt toch iets aan de hand? Dan kunt u rekenen op het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg. Dankzij een ruime keuze uit modellen en bekleding kan Fitform vele wensen invullen.

Relaxfauteuil: elektrisch en modern

De keuze van een relaxfauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat immers om uw zitcomfort. Beweging door houdingsvariatie zorgt voor een optimale voeding van de tussenwervelschijven. Als we echter langdurig (moeten) zitten, is de meest ideale zithouding een zithouding waarbij het lichaam zoveel mogelijk in haar natuurlijke vorm wordt ondersteund. Daarnaast moet een zitmeubel voor u de voorwaarde scheppen om regelmatig van houding te kunnen veranderen. De elektrische en moderne relaxfauteuils die u via Senioren Winkel kunt aanschaffen zijn hier zeker de geschikte relaxfauteuils voor.

Relaxfauteuil kopen in Schijndel

Er zijn vijf basisvoorwaarden waar een relaxfauteuil aan dient te voldoen om een verantwoorde zithouding te kunnen verwezenlijken. De relaxfauteuils die u via Senioren Winkel te Schijndel kunt aanschaffen voldoen aan al deze basisvoorwaarden, mede dankzij het maatwerk dat wij leveren. Als het gaat om de basisvoorwaarden, moeten relaxfauteuils van het volgende zijn voorzien:

 • De juiste hoogte van de armleuningen
 • De juiste zithoogte
 • De juiste zitdiepte
 • De juiste ondersteuning voor de lenden
 • De juiste zithoek

Diverse merken

U kunt bij Senioren Winkel terecht voor een uitgebreid assortiment aan elektrische relaxfauteuils die aan alle basisvoorwaarden voldoen. Wij verkopen niet alleen relaxfauteuils van het merk Fitform, maar ook van de volgende merken:

 • Oldenzaal – Oldenzaal sta-op relaxfauteuils zijn kwalitatief hoogwaardige fauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden die voldoen aan de meest actuele en wetenschappelijke richtlijnen op ergonomisch gebied. Deze fauteuils zijn altijd voorzien van drie motoren, zodat de ideale zit-relaxhouding moeiteloos in te stellen is. Van deze op maat te leveren fauteuils is handmatig en eenvoudig de zitdiepte in te stellen. Bij vele sta-op relaxfauteuils is eveneens de hoogte van de armleuning instelbaar en kan de rug van een verstelbare hoofdsteun worden voorzien; de zogeheten topswing.
 • DS – Iedereen heeft belang bij een op maat gemaakte relaxfauteuil voor een optimale zithouding. Laat u inspireren door onze ruime collectie aan relaxfauteuils van DS die helemaal naar uw smaak aangepast kunnen worden.

Seniorenbed kopen

Wilt u een seniorenbed kopen voor het ultieme slaapcomfort? Dan bent u bij Senioren Winkel aan het juiste adres. Een gezonde nachtrust begint bij goede ondersteuning! Wist u dat een mens gemiddeld een derde van zijn of haar leven slaapt en tijdens de nachtrust gemiddeld een kwart liter vocht verliest? Een goede nachtrust is daarom belangrijk om ’s ochtends weer fit op te staan. Wij adviseren en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale bed. Wij zullen hierbij kijken naar wat er bij u past en welk matras u nodig heeft voor optimaal slaapcomfort. Indien gewenst, kunnen wij ervoor zorgen dat uw seniorenbed in hoogte verstelbaar is.

Seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem

Het basisprincipe van elke bedbodem is hetzelfde; het verdelen van uw lichaamsgewicht over het raamwerk. Alleen op deze manier zal uw matras optimaal rendement opleveren. Een goede bedbodem verhoogt dan ook de functionaliteit van uw matras, en u mag stellen dat een wendbare bedbodem beter functioneert dan een stugge ondergrond. Uiteraard zijn ventilatie, duurzaamheid, slaapcomfort en kwaliteit ook belangrijke punten waaraan een goede bedbodem moet voldoen. Wij hebben verschillende elektrisch verstelbare bedbodems in ons assortiment, welke allen voldoen aan deze belangrijke punten zodat uw rugklachten snel verholpen zijn.

Seniorenbed compleet

Een huiselijke omgeving is belangrijk voor mensen die verzorging of verpleging nodig hebben. Al onze hoog/laag bedden hebben deze gewenste huiselijke uitstraling en voldoen aan alle eisen die aan de huidige zorg mogen worden gesteld. De hoog/laag bedden zijn functioneel, gebruiksvriendelijk en comfortabel en te combineren met onze uitgebreide collectie van overig meubilair. Hierbij kunt u denken aan fauteuils, banken en tafels. Wanneer u een seniorenbed komt kopen bij ons in Schijndel, is er een oplossing voor iedere wens te realiseren.

Matrassen

Onze schuimmatrassen bieden een unieke combinatie van stabiliteit, optimale gewichtsverdeling en een hoge mate van comfort. De druk verlagende eigenschappen van de toplaag en de ondersteunende werking van de onderlaag helpen rug-, nek- en gewrichtspijn voorkomen. Doordat wij enkel hoogwaardige schuimproducten gebruiken, bent u verzekerd van een duurzaam product. Afhankelijk van uw lengte, gewicht, eventuele pijnklachten en slaapomgeving passen wij onze matrassen aan. U bent zo verzekerd van het juiste matras.

Seniorenbed boxspring

Indien u op zoek bent naar een seniorenbed boxspring in Schijndel, bent u bij Senioren Winkel aan het juiste adres. Wij hebben diverse massief eiken ledikanten waarbij ieder model als zowel éénpersoons als tweepersoons seniorenbed boxspring te bestellen is. Wilt u een seniorenbed boxspring kopen, maar zitten hier voor u wel specifieke eisen aan verbonden? Geen probleem! Wij helpen u graag door u van een op maat gemaakte boxspring voor senioren te voorzien. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en werken net zo lang aan uw seniorenbed boxspring totdat u volledig comfortabel ligt.

Deelbare boxspring

Wij hebben verschillende soorten ledikanten in ons assortiment, waaronder de deelbare ledikanten. Onze deelbare ledikanten kunnen door middel van een koppel- en wielensysteem handig uit elkaar draaien. Hierdoor bent u zeker voorzien van een veelzijdig seniorenbed. Wij hebben niet alleen deelbare ledikanten in ons assortiment, maar ook deelbare ledikanten met een extra achterwand. Indien u specifieke wensen heeft, kunt u dit in alle gevallen aan ons laten weten. Wij zorgen ervoor dat uw deelbare boxspring perfect bij u en uw wensen past.

Seniorenbed boxspring accessoires

U kunt uw seniorenbed boxspring set zo uitgebreid maken als u wilt. Heeft u enkel interesse in een boxspring? Of wilt u hier graag accessoires toevoegen zoals bijpassende nachtkastjes, commodes, spiegels en linnenkasten? Bekijk ons assortiment of er iets tussen zit waar u interesse in heeft of laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Slaapkamer inrichten

Uw slaapkamer inrichten draait uiteraard niet alleen om het plaatsen van een bed. Het kan natuurlijk zo zijn dat u behoefte heeft aan meerdere kleine aanpassingen in uw slaapkamer zodat uw slaapkamer perfect voor u is ingericht. In overleg zorgen wij ervoor dat deze aanpassingen worden doorgevoerd. Neem gerust contact met ons op en wij voorzien u graag van advies. Ook leveren wij, indien gewenst, maatwerk zodat u zonder enige zorgen aan uw nachtrust komt.

Hulpmiddelen voor senioren

Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor senioren? Dan kunt u zeker bij Senioren Winkel in Schijndel terecht. Wij helpen u graag verder zodat u van alle mogelijke gemakken bent voorzien. Wij verkopen betaalbare hulpmiddelen om met of zonder functiebeperking zelfstandig te kunnen blijven functioneren en wonen. Ons motto is: “Wij verkopen geen wondermiddelen, maar helpen u het leven zo aangenaam en zelfstandig mogelijk te maken”.

Hulpmiddelen ouderen mobiliteit

U kunt online uw hulpmiddelen bestellen via onze webshop: www.hulpmiddelen-zoeken.nl. Wij hebben voor u de meest relevante hulpmiddelen uitgezocht om uw mobiliteit te verbeteren. Door gebruik te maken van deze hulpmiddelen, loopt u thuis niet meer tegen bepaalde ongemakken aan. Diverse hulpmiddelen kunnen namelijk zeker bijdragen aan een prettige, vrije en gemakkelijke manier van zelfstandig wonen.

Rollator senioren

Een rollator draagt natuurlijk bij aan de mobiliteit, maar er zijn nog veel meer hulpmiddelen die u kunnen helpen om het zelfstandig wonen prettiger en makkelijker te maken. Op onze webshop zult u een groot assortiment aan hulpmiddelen vinden waarmee u alles wat u nodig heeft in huis kunt halen. U kunt hierbij aan de volgende hulpmiddelen denken:

 • Producten voor zwaardere gebruikers
 • Hulpmiddelen voor in de slaapkamer – hoog/laag bedden, bed accessoires en hulpmiddelen voor aan- en uitkleden
 • Bad, douche en toilet hulpmiddelen – Accessoires, toiletaccessoires en persoonlijke verzorging
 • Hulpmiddelen voor in de keuken – Opener, drinken, bestek en borden
 • Huishoudelijke hulpmiddelen – houders en grijpers, schoonmaak hulpmiddelen, hulpmiddelen voor in uw vrije tijd
 • Hulpmiddelen voor uw hobby en tuinieren
 • Hulpmiddelen voor bij het lezen en schrijven
 • Gezondheid en fitness hulpmiddelen
 • Hulpmiddelen voor bij het lopen
 • Hulpmiddelen voor bij het zitten
 • Medicijnaccessoires
 • Sta-op stoelen

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Neem dan zeker even een kijkje op onze webshop. U bepaalt uiteraard zelf welke hulpmiddelen u nodig heeft. Indien u behoefte heeft aan advies, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan de hulpmiddelen die u het leven makkelijker maken.