Home / Onze merken / Fitform

Fitform

Sta op fitform

U kunt bij Senioren Winkel terecht voor sta-op stoelen die voor u op maat worden gemaakt. De sta-op functie van de sta-op stoel van het merk Fitform is op verschillende manieren in te stellen, waardoor de stoel die u heeft uitgekozen altijd bij u past.

Een natuurlijk houding

Met het oog op eigen welzijn en gezondheid, is het van belang dat u kiest voor een zitmeubel die voor u de juiste maatvoering heeft. Hierdoor wordt namelijk een optimale zithouding bereikt. Uit onderzoek is gebleken dat de constructie van een zitmeubel ervoor kan zorgen dat het lichaam een natuurlijke houding aanneemt.

Sta op stoelen voor de juiste zithouding

Het is belangrijk dat de basisvoorwaarden van een goede sta-op stoel worden aangehouden. Anders ontstaat er het risico dat er een verkeerde zithouding wordt aangenomen, welke op verschillende gebieden een nadelige werking heeft op het volgende:

 • De wervelkolom (waardoor rugpijn kan ontstaan)
 • De spieren
 • De longen
 • De darmen
 • De bloedvaten
 • De zenuwen

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele sta-op stoelen met vele verstel- en instelmogelijkheden. Hierbij maken zij gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Fitform erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen.

Relax fauteuil elektisch en modern

De keuze van een relaxfauteuil is uiterst belangrijk. Het gaat immers om uw zitcomfort. Beweging door houdingsvariatie zorgt voor een optimale voeding van de tussenwervelschijven. Als we echter langdurig (moeten) zitten, is de meest ideale zithouding een zithouding waarbij het lichaam zoveel mogelijk in haar natuurlijke vorm wordt ondersteund.

Er zijn vijf basisvoorwaarden waar een relaxfauteuil aan dient te voldoen om een verantwoorde zithouding te kunnen verwezenlijken. De relaxfauteuils die u via Senioren Winkel te Schijndel kunt aanschaffen voldoen aan al deze basisvoorwaarden, mede dankzij het maatwerk dat wij leveren. Als het gaat om de basisvoorwaarden, moeten relaxfauteuils van het volgende zijn voorzien:

 1. De juiste hoogte van de armleuningen
 2. De juiste zithoogte
 3. De juiste zitdiepte
 4. De juiste ondersteuning voor de lenden
 5. De juiste zithoek

Gezond zitten is belangrijk voor iedereen.

Fitform ontwikkelt en vervaardigt eigentijdse en comfortabele relaxfauteuils met vele verstel- en instelmogelijkheden. Hierbij maken zij gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Fitform erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen. Is er onverhoopt toch iets aan de hand, dan kunt u rekenen op het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg. Dankzij een ruime keuze uit modellen en bekleding kan Fitform vele wensen invullen.